v

Ник:
Пароль:


       Автор          myanimals@mail.ru    
 
ВАШИ ДОМАШНИЕ ЛЮБИМЦЫ
Skip Navigation Links
СтатьиExpand Статьи
ВидеоExpand Видео
ПородыExpand Породы
Питомники Expand Питомники
Фото породExpand Фото пород

Разные новости

Безпечні гриби вдома

02.11.2016
 Три НабориНавіть у зимову пору року хочеться відчути легкі осінні присмаки та скуштувати певні страви, люб’язно приготовлені з домашньої продукції і різноманітні гриби не стануть виключенням завдяки зусиллям спеціалістів. Дуже захопливим напрямком роботи може стати  вирощування печериць домашніх умовах, коли результати роботи перевершать всі очікування і приємно здивують скептиків та людей не налаштованих на успіх у цій справі.

З першого знайомства із нескладною інструкцією по вирощуванню грибів можливо зробити впевнені висновки про працездатність даного проекту та правдивість результатів у багатьох господарів. Велика кількість позитивних відгуків про смачні «шапочки та ніжки» стимулює «домашніх аграріїв»до сміливих експериментів, особливо після походу до найближчої торгової мережі (чи невеликої точки), коли кошик не наповнюється, а кошти «вивітрюються».

Отож придбавши комплект (чи декілька штук відразу) можна приступати до вирощування грибів. При цьому достатньо витримати певний температурний режим (який забезпечує стандартна система централізованого опалення) та подбати про належне освітлення (достатньо природного освітлення, а вночі – нехай «продукція» теж відпочиває). Вже через декілька тижнів очікувань, зрошувань робочої поверхні,щоб верхній прошарок був завжди вологий, з’являться перші гриби. Виконуючи нескладні рекомендації по інструкції справа піде навіть у самого лінивого хазяїна.

Майте на увазі це їстівний, безпечний вид грибів, без вмісту шкідливих речовин. Головне відразу всі не зрізати та дати можливість «підтягнутися» іншим грибам до певного розміру. Зрозуміло, що чим більший гриб, тим менше їх буде на всій площі вашої «грядки». Тому збільшуючи кількість наборів «Печериці без теплиці» суттєво зростають шанси нагодувати не лише своїх рідних та близьких, а й друзів та сусідів. І все це можливо у цьому році, по доступним цінам, саме для Вас.

Споживайте якісну продукцію, довіряйте професіоналам своєї справи, які знають як прикрасити ваш стіл смачними стравами, із використанням смачних грибів.


0
Просмотры Просмотров:1226  Последний: 27.04.2024 6:35:19  
Выберите еще статьи из выпадаюшего списка :     

 Материал по теме:
Видео - Прикольные животные №2
Здесь получат питомцы здоровье
GGPoker – лучшая мировая платформа для игры в онлайн-покер
Настоящий vulcan-udachyв новом году
Доступный отдых для Вас
Мультиварка – умный робот на страже вашего времени.
Похудеть за 3 месяца!
Обзор возможностей сайта популярного казино Вулкан
Комфортный переезд в другую страну
Как стать образцовым отцом
Новый Форд Транзит
ПОИСК ПО САЙТУ

Главная|Объявления|Дрессировка|Мальчики|Питомники|Породы|Фотогалерея|Статьи|Ветеринария|Клички Видео|Книги|Карта сайта|Форум

© 2009-2020 myanimals.org.ua  . Все права защищены.
RSSRSS
Mozilla ver. 0.0